Un home de 63 anys ha mort i un altre de 48 anys ha resultat ferit crític en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a la C-31 a la Tallada d'Empordà (Baix Empordà). Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident s'ha produït a les 14.24 h d'aquest divendres al quilòmetre 359 d'aquesta via, on per causes que es desconeixen han col·lidit els dos vehicles. A conseqüència de l'impacte ha mort J. M. S., de 63 anys, veí de Sant Vicenç de Castellet i nacionalitat espanyola. L'home conduïa la furgoneta. El conductor del camió, de 48 anys, ha resultat ferit crític i ha estat evacuat en un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Fins al lloc s'hi han desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers, que han fet tasques d'excarceració per alliberar els afectats, i un helicòpter medicalitzat, una ambulància medicalitzada i una ambulància convencional del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El sinistre ha obligat a tallar la C-31 en els dos sentits de la marxa fins a les 17.14 h.

El finat era un exregidor de Sant Vicençde Castellet

L'exregidor d'ERC de Sant Vicenç de Castellet, Jaume Masats, de 63 anys, ha mort aquest divendres al migdia en un accident de trànsit al Baix Empordà, quan la furgoneta que conduïa ha xocat frontalment contra un camió.

La víctima, Jaume Masats, va ser el cap de llista d'ERC a Sant Vicenç de Castellet a les eleccions municipals del 2007 i el 2011. Entre aquests dos anys, va ser regidor de l'equip de govern, liderat per l'aleshores alcalde Joan Manuel Garcia. Masats va ocupar la primera tinença d'alcaldia i la regidoria d'Urbanisme. A partir del 2011, arran d'un pacte de govern entre CiU i el PSC, Masats va passar a ser regidor de l'oposició, càrrec que va ocupar fins al 2014.

Professionalment vinculat a la banca, Masats també era conegut, entre d'altres facetes, per haver estat president del Centre Excursionista de Sant Vicenç.

Els accidents mortals a Girona 2016