03 de juny de 2016
03.06.2016

Una gala amb vuit mags de prestigi internacional obren el Fimag

La Fira de Màgia de Torroella de Montgrí inclou un centenar d'espectacles, bona part dels quals són gratuïts

03.06.2016 | 10:40
Una gala amb vuit mags de prestigi internacional obren el Fimag

La Fira internacional de màgia Fimag de Torroella de Montgrí enceta, aquest dissabte, la seva cinquena edició amb una gran gala, que es repetirà diumenge, al Teatre Espai Ter que aplegarà vuit professionals arribats des de Taiwan fins a Sèrbia passant per Itàlia, França o Portugal. La gala, presentada per Isaac Jurado, dóna el tret de sortida a un centenar de propostes, bona part de les quals són gratuïtes.

Els vuit mags que protagonitzaran aquesta gran gala són primeres figures en els seus països i han rebut nombrosos guardons. Per a alguns és la primera actuació a l'Estat espanyol i hi realitzaran números de màgia diferents ja sigui còmica, grans il·lusions o manipulació. Es tracta d'Anson Lee (Taiwan); Ta Na Manga (Portugal); Igor Trifunov (Sèrbia); Disguido (Itàlia); Pedro Volta (Madrid); Cia. Mag Edgard (Barcelona) i D'Albérniz (Vitoria-Gasteiz).

Fimag té molts apartats com La Màgia de nit amb la màgia golfa i hipnosis de Woody Aragon i Mario López, dos dels millors mags del món en les especialitats de màgia de prop, cartomàgia i micromàgia. També actuaran el català Isaac Jurado amb màgia i humor, i un dels millors hipnotistes europeus, Jeff Toussaint.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook