Tres vehicles van patir ahir de matinada les conseqüències d'un incendi a Sant Feliu de Guíxols. Les causes de les flames es desconeixen però tot apunta que el foc va començar per un cotxe que estava estacionat al carrer Joan Camisó i es van anar estenent cap als altres turismes. Els tres vehicles van quedar afectats de diferent manera.

La virulència de les flames va cremar totalment un primer vehicle, el segon va quedar afectat sobretot de la zona del motor i i el tercer va tenir menys afectació. El foc va cremar la zona dels llums del darrere i tot el vehicle també va quedar afectat per l'alta temperatura.

Com a conseqüència de l'incendi també va patir les conseqüències del fum a la façana de l'edifici que hi havia a tocar dels vehicles, que es troba situat al número 48 del carrer Joan Camisó del municipi baixempordanès.

Per apagar les flames, que es van declarat al voltant d'un quart i cinc de tres de la matinada de diumenge a dilluns, els Bombers van desplaçar fins al lloc dels fets dues dotacions terrestres. També es va acostar fins al lloc la Policia Local de Sant Feliu, que va desallotjar de forma preventiva sis veïns del bloc de pisos afectat pel foc.

L'incendi es va donar per apagat en poca estona. Segons els Bombers, cap a tres quarts de quatre de la tarda, els pisos ja estaven ventilats de l'entrada de fum i els cotxes ben apagats.