El jutjat ha enviat a presó dos lladres que van assaltar un treballador del parc aquàtic Aquadiver de Platja d'Aro i li van robar 55.000 euros. Les detencions dels dos delinqüents, que formen part d'un grup molt actiu, s'han fet després d'una llarga investigació. L'assalt va tenir lloc a finals d'agost de l'any passat. A primera hora del matí, quan el treballador anava en moto cap al banc per ingressar la recaptació, els dos lladres el van envestir amb un cotxe, el van fer anar per terra, el van apallissar i li van robar els diners. Ara, els Mossos han pogut detenir els dos homes, que tenen 34 i 36 anys i viuen a l'àrea de Barcelona. La investigació continua oberta per atrapar la resta del grup criminal i no es descarten més arrestos.

L'assalt va tenir lloc el 24 d'agost de l'any passat. A quarts de deu del matí, la víctima, un treballador de l'Aquadiver, anava en moto cap al banc per ingressar els diners de la recaptació del cap de setmana. Al damunt portava 55.000 euros, procedents de les entrades i els diferents serveis que ofereix el parc aquàtic.

Els dos lladres, que havien preparat el robatori a consciència, van seguir l'empleat amb un cotxe i el van envestir. La víctima va perdre el control del ciclomotor i va anar a parar per terra. Aleshores, els assaltants van sortir del vehicle i el van apallissar fins a deixar-lo immòbil. Els lladres, que es tapaven la cara amb un passamuntanyes, van endur-se els diners i van marxar deixant la víctima malferida.

Després de rebre la denúncia, els Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxolsvan obrir una investigació. La recerca ha estat llarga i ha durat gairebé un any, però al final els agents han pogut identificar els assaltants.

Es tracta de dos homes de 34 i 36 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Castellar del Vallès i de Sant Andreu de la Barca. La investigació ha permès saber que ells dos no van preparar l'assalt sols, sinó que formen part d'un grup criminal molt violent que ha comès altres robatoris per l'estil.

Els Mossos d'Esquadra han detingut els dos lladres aquestes últimes setmanes per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre de pertinença a grup criminal. Tots dos tenen antecedents. Després de passar a disposició als Jutjats de Sant Feliu de Guíxols, els delinqüents ja han entrat a presó. Els Mossos mantenen oberta la investigació i treballen per localitzar la resta d'integrants de la banda que els van ajudar a preparar l'assalt.