22 de juny de 2016
22.06.2016

Sansa Stark, de «Joc de trons», a Sant Antoni de Calonge

L'actriu Sophie Turner va ser aquest cap de setmana amb una amiga a Sant Antoni de Calonge

22.06.2016 | 10:52

L'actriu Sophie Turner, coneguda com a Sansa Stark a la sèrie «Joc de trons», sembla que li ha agafat el gust al Baix Empordà. Turner va penjar aquest cap de setmana passat una fotografia al seu compte d'Instagram on es pot veure una de les seves amigues a punt de submergir-se en una cala de Sant Antoni de Calonge. Tot i que Turner comenta a la fotografia que es troba a Palamós, la cala que es veu a la imatge és de Sant Antoni de Calonge. La cala se situa entre la cala del Racó dels Homes i la cala de Roques Planes.

No és pas la primera vegada que la filla d'Eddard Stark a la ficció televisiva visita la Costa Brava. El 2014, Sophie Turner també es va deixar veure a Platja d'Aro, concretament a la discoteca Malibú. En aquella ocasió, l'actriu va penjar un vídeo a les xarxes socials i va assegurar que s'ho havia passat molt bé.

Sunnin it up in Palamos with this freak. Cayootie in the tahoutie @tahouts

Una foto publicada por Sophie Turner (@sophiet) el




L'amiga de l'actriu que apareix a la fotografia de Turner, també ha penjat una instantània a Instagram on es veu a «Sansa» passejant en bicicleta pel passeig de Sant Antoni de Calonge amb la badia de Palamós de fons.

?????

Una foto publicada por Ellie Wasserberg (@elliewasserberg) el



Compartir a Twitter
Compartir a Facebook