28 de juny de 2016
28.06.2016

Vuitanta joves músics actuen al Fringe Festival de Torroella

La música clàssica, la contemporània, el jazz, el blues, el flamenc i el folk segueixen sent els gèneres més presents en aquest festival

28.06.2016 | 19:45

Vuitanta joves músics actuaran als 25 concerts gratuïts que oferirà el Fringe Festival a diversos espais emblemàtics de Torroella de Montgrí i L'Estatit (Baix Empordà), els dies 27, 28 i 29 de juliol, segons han informat avui els organitzadors.

La música clàssica, la contemporània, el jazz, el blues, el flamenc i el folk segueixen sent els gèneres més presents en aquest festival, que aquest any afegeix el pop-rock amb l'actuació de Coet i Est Oest, guanyadors del concurs Sona 9.

Una altra de les novetats d'aquesta tercera edició del Fringe Festival és la incorporació del Palau Robert de Barcelona, que acollirà els concerts de Paul Bosauder, Artur Cabanes i SuperSax Project dins la programació de les Nits d'Estiu als Jardins del Palau Robert.

Els músics que actuen en aquest festival són joves intèrprets seleccionats per conservatoris i escoles de música, com l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Taller de Músics i el Conservatori Superior del Liceu, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook