Incendi en una zona de camps agrícoles de Forallac. La rapidesa amb què van avançar les flames en ser un terreny d'aquestes característiques va acabar cremant 0,8 hectàrees. El foc es va declarar al voltant de dos quarts d'onze del matí a la zona de Santa Susanna de Peralata. En aquest punt de Forallac s'hi van desplaçar ràpidament els Bombers amb tres dotacions terrestres i també es va activar l'helicòpter bombarder per tal de poder extingir les flames ràpidament.

Les causes de l'incendi de vegetació agrícola es desconeixen però les flames van avançar ràpidament. Els Bombers van tenir controlat l'incendi al cap de mitja hora que es declarés però hi van estar treballant fins a gairebé dos quarts de tres de la tarda. Aquest tipus d'incendis són de ràpida expansió ja que passen d'un camp a un altre sense gairebé poder fer res però gràcies a la tasca per terra i aire del cos d'extinció d'incendis, la superfície afectada va ser menor.

Segons els Bombers van cremar 0,8 hectàrees de camps de conreu de la zona de Santa Susanna de Peralta, al municipi de Forallac.