L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós ha incorporat per aquest estiu la neteja en profunditat dels carrers del barri vell de Palamós amb l'aplicació d'un servei amb màquina decapadora. El procés que es duu a terme permet la neteja dels greixos i els olis que taquen el paviment dels carrers, mitjançant l'aplicació d'aigua calenta a 80 graus i a una alta pressió, han informat fonts municipals.

Aquest sistema de neteja en profunditat s'aplica durant els mesos de juliol i agost i es realitza a la zona del barri vell de Palamós, on s'ubiquen molts establiments comercials i de restauració del municipi, dins un àmbit molt freqüentat durant l'estiu. Les tasques es fan en diferents jornades que es reparteixen durant aquests dos mesos treballant durant prop de sis hores contínues, i per trams, en els diversos carrers del barri vell.

L'Ajuntament ha inclòs aquest servei dins el reforç extraordinari de neteja de l'estiu. Aquest augment de les tasques de neteja, basades en l'increment d'operaris i de la freqüència de serveis, s'allargarà fins al 31 d'agost.