El servei de salvament i socorrisme a les platges de Platja d'Aro, desenvolupat per Pro-Activa Serveis Aquàtics i integrat en el programa «Fem Platja!» de la regidoria de Serveis Municipals de l'Ajuntament, ha realitzat durant la primera part de estiu (del 4 de juny al 31 de juliol) 537 atencions sanitàries en els tres espais on té presència -sa Conca, platja Gran i cala Rovira-. També a dut a terme 118 ajudes per banyar-se a usuaris amb mobilitat reduïda i 2.686 accions preventives per evitar situacions de risc (ocupació de caiacs i patins de la zona de bany o de banyistes dels canals per a embarcacions o avisos a pescadors i a amos de gossos).

Comparant dades a l'equador de la temporada amb l'estiu passat, hi ha un augment tant del nombre d'accions preventives (del 25%) com de les ajudes al bany per a persones amb mobilitat reduïda (del 50%). En relació amb les assistències sanitàries (han baixat un 1%), el nombre més alt són les derivades de ferides lleus (249), i tot seguit per les picades d'animals marins (160). S'han registrat 26 ferides greus: deu asfíxies per immersió, quatre lipotímies, tres fractures, una luxació i vuit més per altres situacions diverses. S'han efectuat deu rescats i deu evacuacions hospitalàries. Amb relació als indicatius de seguretat situats en sis punts de la façana marítima (quatre a la platja Gran al Cavall Bernat, Centre, Ridaura i Riuet; una a cala Rovira i a sa Conca) han registrat majoritàriament bandera verda (96%), minoritàriament groga (4%) i cap dia bandera vermella.

El servei de salvament està integrat per 23 socorristes distribuïts en cinc punts de socors, set cadires i un torre de vigilància, però també a peu de platja. Es compta amb un servei propi d'embarcació i moto aquàtica de salvament, quatre caiacs, un quad i dues bicicletes de seguiment. També disposa de tres desfibril·ladors.