El banyista de 55 anys que va resultar ferit crític dijous a la tarda a la platja de la Gola del Ter de Torroella de Montgrí va morir durant la matinada d'ahir a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'home va perdre la vida quan estava ingressat a la Unitat de Cures?Intensives del centre.

L'home era de nacionalitat alemanya i va ser localitzat per banyistes que estaven a la platja, en una zona que no està vigilada. El dijous a Torroella de Montgrí hi havia bandera groga a les platges i per tant s'alertava del perill de posar-se a l'aigua, van concretar des de Protecció Civil.

L'home va ser localitzat surant al mar, davant de la platja de la Gola del Ter, a la tarda. Els ?ba?nyistes el van treure de l'aigua i el socorrista que feia la vigilància de la platja de Mas Pinell el va atendre. El SEM va activar un parell d'unitats terrestres i una d'aèria. Els efectius sanitaris van poder reanimar-lo, però l'home ja va ser evacuat en estat crític en helicòpter fins a l'hospital Trueta, on va morir durant la matinada passada, segons van informar ahir fonts del centre hospitalari.