El Servei d'Arxiu Municipal de Palamós ha ampliat la superfície de la seva seu, situada a la casa Montaner (parc dels Països Catalans), amb l'objectiu de crear una nova sala de treball. Segons va informar el consistori, les obres es van iniciar el passat mes de juliol i han permès cobrir la terrassa annexa a aquest equipament, que ha quedat parcialment coberta guanyant un nou espai de 25 metres quadrats que s'habilitarà com a nova sala de treball i prearxivatge d'aquest servei.

D'aquesta manera l'Ajuntament de Palamós dotarà el Servei d'Arxiu amb un espai d'accés restringit i fora de la sala pública de consulta, on es podran realitzar les tasques de tractament de la documentació, la seva descripció i posterior digitalització. Aquest nou espai se sumarà als 150 m2 que actualment té el Servei d'Arxiu en aquesta planta de la casa Montaner.

El projecte d'obres que realitza una empresa especialitzada, ha permès substituir el paviment, realitzar la instal·lació de finestres d'alumini o l'enguixat i pintat de les parets i sostres, adaptant les instal·lacions elèctriques i l'enllumenat per a l'ús d'arxiu.

Adjudicat per un import de 15.543 euros, està previst que el projecte conclogui a finals d'aquest mes d'agost.