El conductor que dilluns va morir cremat dins el seu cotxe en un accident a Gualta El conductor que dillunsva morir cremat dins el seu cotxe en un accident a Gualta és un jove de 27 anys nascut a la Bisbal d'Empordà però que feia alguns mesos havia traslladat el seu domicili a Sant Sadurní l'Heura. El vehicle no estava al seu nom, per això el cos es va haver de traslladar a l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona per comprovar si era la mateixa persona que figurava en la documentació que la policia va trobar. L'alcalde de la Bisbal d'Empordà, Lluís Sais, va informar ahir que el municipi no declararà dia de dol pel jove mort ni tenia previst realitzar un minut de silenci.

L'accident mortal es va produir dilluns al matí a Gualta, a l'enllaç entre la C-31 i la GI-643 quan, per causes que es troben investigant els Mossos d'Esquadra, un turisme va envestir el vehicle de la víctima impactant contra el lateral. El cotxe del finat es va incendiar immediatament després de l'impacte sense que es pogués fer res per salvar la vida del conductor. A l'altra vehicle hi viatjaven cinc persones d'una mateixa família que van ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona amb ferides de poca gravetat.

El cas de Sant Dalmai

Encara que no és l'habitual que en accidents de trànsit s'incendiïn els vehicles hi ha altres precedents. El juny de 2012, quatre joves que viatjaven dins un mateix cotxe van morir cremats a l'interior a l'alçada de Sant Dalmai. El vehicle circulava per la GI-533 quan va impactar contra un mur a la recta que creua la població de Sant Dalmai i va incendiar-se al moment. Després d'aquest accident es va instal·lar un semàfor a l'entrada del poble.