17 de agost de 2016
17.08.2016

Platja d'Aro convoca la cinquena edició del premi Jordi Comas

Amb una dotació de 3.000 euros, es podran presentar els projectes d'investigació fins al pròxim 31 d'octubre

17.08.2016 | 00:00

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, mitjançant la Biblioteca Mercè Rodoreda, va obrir ahir la convocatòria de la cinquena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local al millor projecte inèdit d'investigació sobre Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, dotat amb 3.000 euros i amb la possibilitat de publicació del treball. Segons va informar ahir el consistori, les propostes per concursar -obertes a qualsevol àmbit- es podran lliurar fins al 31 d'octubre i el veredicte del jurat es farà públic durant la tercera setmana del mes de desembre. El treball final caldrà lliurar-lo just un any més tard, el desembre de 2017.

Enguany, el jurat de la convocatòria el formaran: el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Lluís Pujol; el director de la revista Gavarres, Pitu Basar; l'editor de la Revista del Baix Empordà, Gerard Xarles; i com a novetat, el director de la Fundació Jordi Comas, Enric Serra. El jurat, que es reserva el dret de declarar desert el premi, pot demanar informació complementària i fer propostes per ampliar o modificar el projecte perquè sigui més operatiu. La proposta que resulti guardonada enguany prendrà el relleu al treball guanyador de la tercera edició l'any 2015: La Vall d'Aro en temps dels avis, el patrimoni enològic immoble de la Vall d'Aro, de Jaume Badia i Matas.

Els Premis de Recerca Local de Castell-Platja d'Aro han adoptat el nom de Jordi Comas i Matamala (1945-2012), en record, reconeixement i homenatge a aquest empresari de l'hoteleria i la restauració amb diversos establiments al municipi, que va ocupar la presidència i/o les vicepresidències de múltiples entitats turístiques i econòmiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook