Un dispositiu antidroga en un locutori conjunt entre els diferents cossos policials a Platja d'Aro va acabar amb 24 persones identificades i una de detinguda. L'actuació es va fer després de les queixes veïnals que havia ocasionat aquest local, situat al carrer Estrasburg de la població de la Costa Brava. Es va desenvolupar divendres passat i hi van participar agents de la Policia Local de Platja d'Aro, els Mossos d'Esquadra i el Cos Nacional de Policia.

L'operatiu de salut pública en el locutori de Platja d'Aro va donar un resultat de 24 persones identificades, una de detinguda i l'aixecament de quatre actes. Aquestes denúncies van ser una d'elles per tinença d'arma blanca prohibida, dues per tinença de droga i l'última, per estar en possessió de 12 làsers prohibits.

Per la seva banda, els agents de la Policia Nacional van detenir una persona per temes d'estrangeria.

Aquesta actuació conjunta es va emmarcar dins dels dispositius que van realitzant periòdicament els tres cossos policials.

Segons van informar els Mossos, la coordinació i col·laboració entre els dos cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, al mateix municipi de Platja d'Aro.