19 de agost de 2016
19.08.2016

El creuer «Seven Seas Explorer» fa una parada de setze hores a Palamós

Batejat fa només 36 dies, aquesta nau mesura 223 metres de llarg i 32 d'ample i té capacitat per portar més de 2.000 passatgers

22.08.2016 | 06:42
El creuer «Seven Seas Explorer» fa una parada de setze hores a Palamós

El creuer d'ultraluxe Seven Seas Explorer va fer ahir, una parada de setze hores al port de Palamós, on va arribar a les vuit del matí. Batejat fa només 36 dies, aquesta nau mesura 223 metres de llarg i 32 d'ample i té capacitat per portar més de 2.000 passatgers, tot i que per exclusivitat, només hi viatgen un màxim de 750 creueristes, permanentment atesos per una tripulació de 650 professionals. A bord, compta amb un teatre íntim, una zona de cigars o vuit restaurants diferents en temàtica, cuina o decoració.

Durant la parada al port palamosí, els seus ocupants van poder realitzar visites guiades a escollir entre tres opcions: el trio de viles Pals-Peratallada i la Bisbal; de Tossa fins a Lloret i els jardins de Santa Clotilde; o Besalú, l'estany de Banyoles i Girona. També es va incloure una opció alternativa, preparada per als amants de la història, que incloïa la visita a Begur i a les ruïnes d'Empúries dinant a la zona. A més, un petit grup de clients es van traslladar amb els xefs del vaixell fins a Madremanya, on van poder degustar un menú català fomat per set plats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook