El festival White Summer, que uneix cultura, compres, gastronomia i una àmplia oferta lúdica, ha clausurat aquest cap de setmana la seva cinquena edició amb un rècord d'assistència de 100.000 persones, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat.

La masia Mas Gelabert de Pals, que té 80.000 metres d'exposició, ha estat un any més l'emplaçament del festival, que s'ha consolidat "com un estil de vida que invita a crear sinergies socials, comercials i culturals"

Aquesta edició, que ha atret 40.000 visitants més que el 2015, ha comptat amb la participació d'artistes internacionals com el guitarrista Tuareg Bombino, el primer campió d'Espanya en la disciplina 'Beatbox' Markooz i els Brodas Bros, entre d'altres.

A més de l'oferta musical dels tres escenaris principals també s'han ofert activitats itinerants com espectacles de màgia i actuacions circenses amb l'objectiu "que ocorri alguna cosa sorprenent al voltant dels visitants a totes hores".

Entre les conferències i tallers destaquen la de la nutricionista Carla Zaplana, autora del llibre 'Menja sa', que ha ofert una xerrada de sucs verds; la del psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer 'Salut emocional', i la de l'escriptor Fernando Trías de Bez, 'Éssers excepcionals i Organitzacions excel·lents'.

Els assistents han pogut gaudir d'una àmplia oferta gastronòmica i propostes artístiques com les de Carles Brou o Emili Armengol, a més de nou zones diferents d'expositors.