Hi ha maneres d'amagar plantacions de marihuana i el Baix Empordà n'han trobat una de curiosa: ocultar-les entre el blat de moro.

Això ho han posat en pràctica a Foixà i Serra de Daró. En els dos municipis els agents de la Guàrdia Civil hi han descobert en poc més d'una setmana fins a cinc plantacions, d'un total de 350 exemplars de marihuana. Unes plantes de gran envergadura i és que un cop pesades, el va donar un total de mitja tona.

Per ara no hi ha detinguts pels fets però la Guàrdia Civil manté la investigació oberta i no descarta arrestar els autors en breu.

El descobriment de les plantacions es remunta entre els dies 16 al 25 d'agost i el van fer components de la Guàrdia Civil del Lloc de l'Estartit.

Els agents van anar a inspeccionar la zona després d'haver investigat que hi havia la possible existència de plantacions de marihuana a la seva àrea. En total van fer cinc inspeccions en camps de blat de moro, quatre d'ells a Serra de Daró i un a Foixà.

Van trobar-hi fins a cinc plantacions de marihuana que ja estaven a punt per ser recol·lectades. Les plantes superaven els dos metres d'altura i estaven perfectament dissimulades. En total hi havia 350 exemplars que van pesar mitja tona.

La Guàrdia Civil assegura que per ara no han detingut cap persona, de manera que la investigació continua i no descarten que es puguin produir detencions.

Els policies de l'Estartit van instruir diligències que van ser posades a disposició de l'autoritat judicial de la Bisbal juntament amb la droga comissada.