22 de setembre de 2016
22.09.2016

El Museu de la Pesca de Palamós dedica una mostra temporal a «Corto Maltés»

26.09.2016 | 07:12
El personatge Corto Maltés.

El Museu de la Pesca de Palamós inaugurarà demà una exposició temporal dedicada al personatge de còmic Corto Maltés, creat el 1967 pel reconegut dibuixant italià Hugo Pratt. L'acte d'inauguració tindrà lloc a les set de la tarda i comptarà amb la presència del comissari i coordinador de l'exposició, Paco Linares, que obrirà la mostra amb una conferència sobre la relació de Corto Maltés amb el mar, la navegació i els vaixells. En acabar la conferència s'oferirà una visita guiada a la mateixa exposició.
Sota el títol Hugo Pratt i Corto Maltés: itineraris creuats, la mostra té per objectiu posar de relleu la figura d'aquest personatge de culte en el circuit dels còmics, així com la vida i l'obra del seu creador.
El personatge de Corto Maltés, mariner romàntic, rude, somiador i valent, pertany al temps de les grans aventures de finals del segle XIX i principis del XX, al mateix món que Jack London o Robert L. Stevenson. Creada per la Universitat d'Alacant i el Museu Universitat d'Alacant, l'exposició es podrà visitar de forma gratuïta a la sala d'exposicions temporals fins al dia 6 de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema