L'Ajuntament de Palamós té previst aprovar avui, per Junta de Govern Local, l'expedient de ?contrac?tació de les obres de pavimentació d'un tram del vial del port. Segons va avançar ahir Ràdio Palamós, està previst que els treballs es puguin iniciar aquesta tardor.

Ports de la Generalitat assumirà un 60 per cent de la despesa i el municipi la resta, després que el consistori demanés el passat mes d'abril -el projecte va ser aprovat el mes de març passat també en Junta de Govern Local- la col·laboració del Govern perquè bona part del trànsit que suporta el vial són vehicles pesants que entren o surten del port palamosí.

De fet, el vial del Port, oficialment ronda de l'Est, necessita una actuació integral. L'Ajuntament, però, no pot assumir de cop tot el pressupost i per això es farà una primera fase entre el carrer de Roqueta i la carretera de la Fosca. L'asfaltatge del vial del Port té un cost pressupostat d'uns 64,000 euros, i està previst que tinguin una durada de dues setmanes i que s'executin durant l'últim trimestre de l'any.