L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC) va explicar ahir que l'Ajuntament ja està «revisant» les llicències urbanístiques municipals atorgades per a la construcció del xalet a sobre la cala del Golfet, a Calella de Palafrugell. Fernández va fer aquestes declaracions, preguntat per les tres resolucions sobre la finca, emeses a finals d'agost per la Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat, en dues de les quals, sol·licita al consistori que declari «lesiva i anul·li» la llicència urbanística municipal i un cop revisada, «restauri la realitat física alterada» entre altres mesures.

«En el tema de l'excés de superfície de la piscina, això ja ho hem fet, i l'informe preceptiu en matèria de paisatge va ser entregat i aprovat per urbanisme» va explicar Fernández qui va matissar que es tracta d'un seguit de «discrepàncies tècniques» que començaran a resoldre en una reunió programada per al pròxim dijous, amb membres de la Generalitat.

Resolucions «desfavorables»

Per la seva part, ERC de Palafrugell va exigir ahir, a l'equip de govern (PSC, CiU i E-E) que faci públiques aquestes resolucions que «són desfavorables tant a la llicència donada com a l'execució de les ?obres». Mitjançant un comunicat de premsa, la formació republicana també va demanar al govern local que «faci públics els passos» que farà a parti d'ara i va lamentar que «hagi estat molt poc sensible a les denúncies i demandes de particulars, associacions i ERC» que s'han portat a terme durant l'últim any.