L'Ajuntament de Palamós ja ha iniciat les obres d'arranjament del tram d'uns 30 metres de camí de ronda de s'Alguer, que l'any 2013 va quedar tancat per motius de seguretat, després que es produïssin esllavissades de terra. Segons va informar el consistori, el projecte d'obres es basa en l'enderroc i neteja de la zona afectada pels esllavissaments i la posterior ubicació de gabions de terra, situats en forma de mur, que permetin estabilitzar el terreny per on es tornarà a fer passar el camí. Precisament la terra que contindran aquests gabions rebran un tractament d'hidrosembra amb l'objectiu que en el talús resultant de la seva ubicació es faciliti el creixement d'herbes i plantes.

Les obres d'arranjament les realitza una empresa especialitzada i tenen un termini d'execució de tres mesos. El pressupost del projecte és de 29.617,65 euros que assumeix íntegrament l'Ajuntament de Palamós.

Durant els darrers anys l'Ajuntament havia reclamat de manera reiterada al Servei de Costes de l'Estat una solució per aquest tram de camí de ronda. Finalment l'Administració estatal ha permès que el consistori executi ara aquest projecte i que en breu es pugui tornar a habilitar el pas segur de vianants en aquest àmbit.