Palamós va celebrar ahir la primera edició de la Mostra de Cervesa Artesana "Mar de Birres", que durant dotze hores va oferir música, gastronomia i activitats infantils, entre altres propostes.

Instal·lada a l'esplanada del port i organitzada per l'associació Les Kaòtikes amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palamós, la mostra va tenir com a eix principal la presència d'una desena de cerveseres artesanals de Catalunya: Synera (Arenys de Mar), L'Arrossa (la Bisbal), Vic Brewery (Vic), Maquis (Calonge), Quer (Berga), Gradiva (Ullastret), Fondi (Fonteta), Popaire (Blanes) i La Plaga (la Bisbal). A banda del tast, els assistents van poder aprofundir en la història i el procés de l'elaboració de la cervesa artesana amb la xerrada que va realitzar a la tarda Adrià Valero, de la cervesa Maquis.

A part del tast de cerveses, els visitants també van poder gaudir d'una zona de food trucks, on es podien trobar diferents especialitats gastronòmiques, i d'un espai infantil, on es van dur a terme tallers i jocs per a la mainada.

Durant la tarda, també es va organitzar una ballada de lindy-hop, que va comptar amb la participació dels Windy Hoppers i en la qual es van oferir concerts dels grups To Wit (jazz, soul i funk) i Blackiss (pop, rock i rumba).