29 de setembre de 2016
29.09.2016

Pals, Begur, Torrent i Regencós tenen transport sanitari adaptat

Els alcaldes signen el conveni amb la Creu Roja, que l'ofereix a persones grans amb mobilitat reduïda

30.09.2016 | 07:13
Un moment de la signatura del conveni entre els alcaldes de Pals, Regencós, Torrent i Begur i la presidenta de la Creu Roja a Palafrugell.

Els alcaldes de Pals, Regencós, Torrent i Begur, Sílvia Monar, Maria Pilar Pagès, Josep Maria Ros i Joan Loureiro, respectivament, han signat aquest dilluns amb la presidenta de l'assemblea local de la Creu Roja de Palafrugell, Maria Lluïsa Capellà, el conveni de transport  sanitari adaptat per als quatre municipis. El servei, que funciona des del maig, es fa càrrec de la recollida i transport de les persones grans amb dificultats de mobilitat perquè puguin anar als serveis d'assistència sanitària de l'hospital de Palamós i del CAP de Palafrugell.

Les persones interessades a utilitzar el servei hauran de trucar a la Creu Roja de Palafrugell (972 300 992) com a mínim 48 hores abans del servei. El transport adaptat s'ha impulsat davant «la mancança de transport que patim aquests quatre pobles petits», ha recordat el regidor de Sanitat de Begur, Martí Aldrich. El regidor de Sanitat ha manifestat que aquest servei, com també el de transport adaptat al Centre de Dia de Palafrugell, que va entrar en funcionament a finals de l'any passat, eren dues de les prioritats de la seva regidoria, com també de la de Serveis Socials, que porta Encarnación García.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook