El Castell Palau de la Bisbal d'Empordà va acollir ahir la presentació de la sisena edició del Tastaolletes, una mostra de gastronomia i ceràmica de la localitat promoguda per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca, l'Espai del Vi, el Terracotta Museu i Eixmedia. L'alcalde, Lluís Sais, va destacar que «el principal objectiu d'aquesta mostra és posar en valor els productes ceràmics, en aquest cas vinculant-los amb el sector de la restauració i la gastronomia per tal de fomentar el seu ús entre els establiments de restauració i les llars de les persones que gaudiran del Tastaolletes».

De l'1 al 15 d'octubre, la ruta gastronòmica del Tastaolletes ofereix assaborir diferents tastets i menús gastronòmics, servits en plats de ceràmica de productors de la Bisbal i del seu entorn, i elaborats pels quinze establiments participants, entre restaurants, bars i pastisseries. En el marc del segon concurs Tastaolletes, les persones que facin la ruta podran valorar els tastets degustats, amb aquestes valoracions s'escollirà el millor tastet i el millor menú degustació.

El dissabte dia 8 d'octubre, la plaça del Castell acollirà la segona fira cervesar artesana Oktoberfest, amb artesans de cervesa procedents de diferents punts de Catalunya.