Les Joventuts de Plataforma per Catalunya (PxC) van col·locar, diumenge passat, una bandera de la formació durant la celebració del concurs de gossos d'atura de Torroella, i el batlle, Josep Maria Rufí (ERC-Junts), els va demanar que la retiressin, explicant que en aquest tipus d'actes la «publicitat s'ha de pagar».

Així ho va «denunciar» PxC en un vídeo de 34 segons de durada, que les Joventuts de la formació política van compartir a través de les xarxes socials i en el qual hi apareixen diversos joves mostrant la bandera col·locada sobre una bala de palla, durant l'actuació d'un dels participants del concurs. És llavors quan s'hi apropen l'alcalde de Torroella i el regidor de promoció econòmica, Marc Calvet (ERC-Junts) i els demanem que «si us plau» retirin la bandera perquè sinó la trauran ells. Preguntats pel motiu de la petició, Rufí els explica que en un acte com aquest, la publicitat «s'ha de pagar» encara que es tracti de grups polítics.

Al vídeo l'acompanyava el següent missatge: «des de PxC denunciem els 'atacs' rebuts dels que 'imposen' el pensament únic a Catalunya com ha fet Josep Maria Rufí». Com a resposta, el batlle va publicar al seu perfil de Facebook que «amb el feixisme, ni un pas enrere» afegint que «no estan acostumats que se'ls demanin les coses educadament».

El concurs de gossos d'atura celebrava enguany 25 anys i estava inclòs a la programació de la 63a edició de la fira de Sant Andreu.