La CUP de Sant Feliu de Guíxols, a l'oposició a l'Ajuntament, vol saber quin serà el futur d'una de les finques dels germans Anlló pendent de subhastar: el número 30 del carrer Jacint Verdaguer. Aquest immoble està ocupat per diverses famílies i la CUP fa la proposta que es converteixi en un bloc d'habitatge social. De fet, com va explicar el regidor d'Urbanisme Josep Saballs, la Generalitat va oferir aquest immoble a l'Ajuntament perquè el destinés a habitatge social, però el govern local també vol la cessió d'un dels hotels que encara no ha estat venut (Regente, Rex II i Mediterraneo) per la mateixa finalitat.

La CUP vol conèixer quins són els immobles dels Anlló que es destinaran a habitatge social, quants pisos estaran disponibles i quan hi podran accedir els primers inquilins.

La proposta de la formació cupaire és que «la totalitat dels beneficis de la venda dels hotels i propietats de l'herència vagi destinada a incrementar els serveis socials de la ciutat i l'habitatge social»; que la finca del carrer Jacint Verdaguer s'habiliti com a habitatge social; i que es convoqui la Taula d'Habitatge de Sant Feliu de Guíxols «per consensuar el camí a seguir, d'una vegada per totes, per crear habitatge social a la nostra ciutat».