David Puig, el que fou regidor d´Esquerra Republicana de Catalunya a l´Ajuntament de Castell-Platja d´Aro entre el 2007 i el 2011, ha impugnat les bases de la convocatòria per crear una bossa de conserges d´aquesta administració. Puig, que ha presentat un recurs de reposició, exposa que estan mal redactades; són discriminatòries per als candidats que han exercit la tasca de conserge a l'empresa privada respecte als que ho han fet en l'administració pública perquè reben diferent puntuació; i que el període de prova s´exerceix com a auxiliar administratiu, quan la selecció és per a cobrir necessitats temporals en la categoria de conserge.

Quant a errades en la redacció, Puig ho ha exemplificat amb el fet que a la base segona es demana un nivell de català B2 que «servirà per eximir de la realització de qualsevol altra prova de valoració», mentre que en la base tercera s'exigeix un nivell C «per quedar exempt de l´exercici corresponent». L´exregidor també ha subratllat el que entén que és una discriminació en la qualificació de mèrits entre les persones que poden acreditar que han estat conserges a l´administració local o en una empresa privada. Així, si el candidat ha exercit la funció en un ajuntament li puntuarà 0,20 punts per mes, mentre que si ho ha fet al sector privat serà de 0,05 punts per mes.

Puig ha manifestat que la impugnació de les bases no responen a cap interès que tingui ell per ser un dels candidats, sinó que «vull que hi hagi un bon conserge, i que sigui capaç de fer feines de manteniment, ara que es parla tant de formació». També ha criticat que l´oposició «no fiscalitzi res», ja que entén que aquesta feina l´haurien de fer ells.

L´exregidor republicà, que el 2011 es va presentar per Solidaritat però no va repetir representació, ha afegit que no té cap intenció d´optar de nou a entrar coma regidor a l´Ajuntament. En tot cas, també té plans per al nou centre cívic de Castell d´Aro, al qual ha presentat al·legacions perquè considera que «no afavoreix l´entorn, sinó que l´empitjora».

Així, ha fet diferents propostes com són traslladar a l´escola nova la llar d´infants, mantenir l´estructura de l´escola vella com a centre cívic i enderrocar l´antiga casa del diretor per fer un passeig al costat del torrent. Dubta, però, que les seves propostes tinguin repercussió en l´Ajuntament.

David Puig va tenir un pas controvertit per l´Ajuntament de Castell-Platja d´Aro: si bé estava a l´oposició, va sostenir el govern de CiU i el PP -tenia un sou i delegacions d´Alcaldia- fins a la moció de censura, que en va provocar la constitució d´un de nou amb PSC, ICV i PP. Puig va presentar tres contenciosos administratius contra decisions d´aquell govern -un de caràcter laboral i dos d´urbanístics- i en tots el jutjat li va donar la raó.