16 de abril de 2017
16.04.2017

Una ONG engega un projecte educatiu per a nens a Papua

Els dos primers professorsarribaran el juliol i faran classe d'anglès a més d'assessorar i acompanyar les famílies dels menors

16.04.2017 | 09:23

L´ONG gironina Nou Sol ha engegat un projecte educatiu per a nens d´una escola rural de la selva de l´illa de Papua, a Indonèsia. En concret, l´escola està situada a la localitat de Sausapor.

Es tracta d´una zona remota on l´entitat té previst ajudar, tant els alumnes del centre amb classes d´anglès com els seus pares, assessorant-los i acompanyant-los.

El director de Nou Sol, Joel López, explica que el projecte els fa «molta il·lusió» i reconeix que han pogut accedir-hi gràcies al fet que el govern del país ha permès «obrir al món» aquesta zona.

De moment ja està prevista l´arribada de dos professors d´anglès de les comarques gironines, que començaran el voluntariat el juliol.
L´escola rural de Sausapor, una localitat de l´illa de Papua a Indonèsia, rebrà a partir d´aquest juliol els dos primers voluntaris gràcies al conveni de col·laboració que ha signat l´ONG gironina Nou Sol amb una entitat social de l´illa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema