27 de abril de 2017
27.04.2017

Arriba el primer creuer de l'any al port de Palamós, el Club Med2, un vaixell de luxe

El port de Palamós preveu rebre 38.000 passatgers aquesta temporada, un 54% més que l'anterior - La instal·lació, que avui ha rebut el primer creuer de l'any, acollirà aquest 2017 una xifra rècord d'escales amb un total de 39

27.04.2017 | 12:07
El vaixell de luxe Club Med 2

El port de Palamós ha donat aquest dijous el tret de sortida a la temporada de creuers amb l'arribada del vaixell de luxe Club Med 2. La previsió és que sigui una temporada "excel·lent" amb l'arribada de 39 escales, una xifra rècord, i uns 38.000 passatgers, el que representa un 54% més que la temporada anterior.

El president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, ha subratllat la "consolidació" d'aquesta instal·lació que lidera l'activitat de creuers a la Costa Brava amb un impacte econòmic directa al territori de 3,1 milions d'euros a l'any. A més a més, el setembre i octubre seran els mesos de major arribada de creueristes, un fet important per a la desestacionalització del turisme.

Font també s'ha compromès a tenir enllestits aquest any les adequacions de l'estació marítima que li ha demanat l'Estat per poder ser port Schengen i ha remarcat que esperen que sigui "la darrera" per poder aconseguir l'autorització definitiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema