03 de maig de 2017
03.05.2017

Més de 100 parelles al torneig de botifarra de Santa Cristina

03.05.2017 | 13:29
La parella guanyadora, Josep Pagès i Jordi Marcó.

Més de 100 parelles, un nombre més elevat que en edicions anteriors, van participar en l'edició d'enguany del campionat de botifarra de Santa Cristina d'Aro, que es va celebrar el dilluns 1 de maig a l'Espai Ridaura. La parella guanyadora va ser la formada per Josep Pagès i Jordi Marcó, d'Aiguaviva, que va imposar-se a la final a la parella formada per Josep M. Torrijos i Manuel Otero, de Cassà de la Selva.

Els tercers classificats van ser les parelles formades per Ángel Rueda i Juan Cano, de Palamós i Calonge; i Joan Bota i Joaquim Vilamitjana, també de Cassà de la Selva

Els guanyadors, es van repartir un total de 1.000 euros en metàl·lic. El premi a la millor parella local va ser per a Joan Oliveras i Pere Altimira, ha informat l'Ajuntament.

Tots els participants es van endur un pernil, amb el qual l'organització va voler demostrar que el Campionat de Santa Cristina d'Aro segueix essent el més esplèndid dels que se celebren. El campionat, organitzat per la colla de la botifarra, comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema