Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou cas de robatori amb explosius en un caixer de la demarcació de Girona.

Es va produir diumenge, a plena llum del dia i els lladres van fer volar el caixer automàtic i es van emportar el botí desitjat.

Aquesta seu bancària de la Caixa es troba a tocar la GIV-6502, una carretera de la zona de la platja de Pals. Via que els lladres haurien utilitzat per fugir.

De moment, no hi ha detinguts pels fets. El robatori va tenir lloc pels volts de les set de la tarda i l'ona expansiva dels explosius va destrossar totalment el caixer, els vidres i un negoci adjacent.

Aquest robatori amb explosius no és el primer que té lloc a les comarques de Girona. El més recent és el del 8 de febrer a l'Estartit. En aquest cas l'entitat bancària va ser un Banc Popular i no només van destrossar el caixer sinó que també una immobiliària. No es descarta que darrere dels fets hi hagi els mateixos que diumenge van actuar a Pals.

Aquest febrer, els Mossos i la Policia Nacional van donar per desmantellada la banda que rebentava caixers automàtics amb explosius. Tot i això, de casos gironins només van poder-los implicar en un, el de Riudellots de la Selva de finals de juny de l'any passat i on van aconseguir 7.300 euros