Les dades del nombre d'aturats continuen la tendència a la baixa al municipi de Calonge, assolint nivells de l'any 2008, ha informat l'Ajuntament. Així, el mes d'abril d'enguany el nombre d'aturats a Calonge era de 523, el que representa un 14% d'atur registral, la xifra més baixa des de setembre del 2008. Aquesta xifra també suposa una reducció molt rellevant del percentatge de persones aturades al municipi, ja que s'ha reduït en 187 persones, és a dir, un 25% en els últims dos anys.

Les dades també són optimistes si es comparen amb les del mateix mes de l'any passat, que estava en 666 persones, de manera que en qüestió d'un any l'atur registral s'ha reduït en 143 persones. Aquest atur registral d'abril d'enguany es distribueix en 117 persones menors de 35 anys, 110 de 35 a 45 anys i 296 majors de 45 anys, han afegit les fonts municipals. En la reducció de l'atur dels últims dos anys, la franja que més baixa és la de majors de 45 anys, ja que des de l'abril del 2015 un total de 90 persones d'aquesta franja d'edat han trobat feina.

L'Oficina Calonge -Sant Antoni Activa de l'Ajuntament valora molt positivament aquestes dades i atribueix aquesta evolució positiva a la millora de les xifres econòmiques, la millora en la gestió i ocupació del Parc d'Activitats Econòmiques, l'increment de centres de treball i l'impuls de més de 15 dispositius d'ocupació engegats des d'aquesta oficina durant els darrers dos anys. L'Oficina Activa treballa amb l'objectiu de continuar reduint l'atur registral al municipi per situar-lo per sota del 10% durant aquest trimestre.