Un motorista veí de Girona va morir ahir a l'hospital Josep Trueta on va ser ingressat arran d'un accident que havia patit al migdia a la carretera C-31, al seu pas pel municipi de Palamós. El Servei Català de Trànsit va informar que al sinistre s'hi van veure involucrats la motocicleta i un turisme i que s'estaven investigant les causes del xoc.

És el segon motorista mort en menys d'una setmana arran d'un accident a les comarques gironines: una dona de 36 anys va morir diumenge a la nit a Montagut com a conseqüència de la topada entre un turisme i la motocicleta que conduïa la víctima. La d'ahir, eleva a 17 les víctimes mortals en accidents de trànsit a les comarques gironines des de principis d'aquest any.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident de Palamós cap a un quart d'una del migdia d'aquest dijous. L'accident es va produir al punt quilomètric 326 de la C-31 i s'hi van veure involucrats un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència del xoc, el conductor de la moto, J.C.J., de 51 anys i veí de Girona, va quedar ferit en estat crític, motiu pel qual va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta. Malgrat les atencions que va rebre, el motorista va morir al centre hospitalari, va afirmar el Servei Català de Trànsit.

La conductora del turisme va quedar ferida menys greu i va ser traslladada a l'hospital de Palamós.

L'accident va mobilitzar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Atropellament a Platja d'Aro

L'anterior víctima mortal a la comarca del Baix Empordà amb un vehicle implicat va ser el dimecres de la setmana passada, quan un conductor que va donar positiu en el posterior control d'alcoholèmia va atropellar una turista de 76 anys en un pas de zebra de la rotonda coneguda popularment com la del Pi a Platja d'Aro. La Policia Local va atribuir al conductor, de 63 anys i espanyol, un delicte d'homicidi per imprudència amb resultat de mort.