La segona edició del CIRCavila ha tornat a omplir de gent aquest diumenge els carrers de Calonge. En total s'han fet cinc espectacles i tres tallers on els més petits han pogut aprendre algunes de les tècniques que fan els artistes en les funcions. Un dels actes més curiosos ha estat el dinar cabaret que s'ha fet als Jardins del Castell, i que ha consistit en una arrossada popular, mentre diversos professors i alumnes d'escoles de circ de Barcelona i Madrid representaven un cabaret. Un dels espectacles més esperats ha estat 'The Flamingos', de la companyia Los Herrerita acompanyat d'una cercavila pels carrers del poble. Tot plegat al ritme de la percussió del grup Pengim-Penjam, a més de malabaristes, equilibristes, acròbates i monociclistes.

La cloenda de la segona edició de CIRCavila ha tingut com a protagonista l'espectacle Xarivari Blues, de la companyia Circo Los, un espectacle potent i divertit en què quatre experimentats artistes de circ, en una escenografia exuberant i inspirats en la pel·lícula The Blues Brothers, han fet malabars, acrobàcies amb llits elàstics i equilibris.

El CIRCavila està organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Calonge amb el suport de l'Associació Juvenil i Cultural Pengim-Penjam i la Diputació de Girona.