Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari d'una peixateria de la Bisbal d'Empordà per vendre cocaïna a l'establiment. L'home té 30 anys, és de nacionalitat marroquina i veí de la població. La investigació que ha portat a la seva detenció va començar el 31 de març quan es va localitzar el cadàver d'un home, sense signes de violència, a l'interior del seu domicili a la capital del Baix Empordà.

La policia va saber que l'home havia mort per consumir algun tipus de droga i van iniciar una investigació per determinar on podia haver comprat la substància i si aquesta era la causa de la mort. Agents de la unitat d'investigació de la Bisbal van descobrir que la podria haver comprat a una peixateria de la població. El dia 7 de juny van fer-hi un escorcoll i van trobar que el propietari tenia 2,8 grams de cocaïna i li van intervenir 1.030 euros. L'arrestat, que ha quedat en llibertat després de declarar davant del jutge, té antecedents.

La detenció es va produir el passat 7 de març i també hi van col·laborar agents de la Policia Local del municipi. El detingut és un veí de la Bisbal de 30 anys i nacionalitat marroquina, que ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública.