Gran desplegament policial a Sant Antoni de Calonge per desallotjar un edifici ocupat.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han blindat l'accés al bloc de pisos de l'avinguda Catalunya des de primera hora del matí.

L'objectiu: treure les persones que viuen il·legalment en aquest edifici ocupat.

Es tracta de l'edifici situat al número 20 de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni, que va ser ocupat de forma massiva a mitjans de gener de l'any 2015 i on hi ha 34 habitatges ocupats dels 54 que té el bloc.

A més, s'ha tallat la llum i l'aigua als tretze habitatges que encara estan ocupats -perquè aquí el procés judicial encara està obert- i s'ha posat vigilància privada.

La policia ha acordonat la zona, hi ha desplaçades diverses unitats dels antiavalots i cotxes patrulla dels Mossos d'Esquadra. Fins i tot es poden veure agents al cim del teulat. La Policia Local també treballa en la desocupació.

Aquesta no és la primera operació que s'hi fa, a mitjans de l'any passat es van fer operatius per tallar les connexions il·legals d'aigua i llum d'un bloc ocupat.

Aquest mateix edifici també va ser centre d'atenció policial ara fa un parell d'anys: els Mossos i la Policia Local de Calonge van detenir tres homes per oferir lloguers il·legals a les famílies que van ocupar el bloc en qüestió.