Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà han detingut avui a l´Estartit dos homes de 35 i 39 anys, veïns de la mateixa població, com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública.

Al pis hi han localitzat 120 quilos d'haixix (amagats sota els llits d'una habitació), 25 grams de cocaïna, una premsa casolana de cocaïna, una bàscula de precisió i paperines per embolcallar la droga. A més, amagats dins d´uns tubs, han trobat 13.320 euros en bitllets fraccionats.

L'entrada i registre en el pis del carrer Devesa, a prop del CentreMar de l'Estartit, s'ha fet arran d´una investigació policial davant les sospites que en aquest domicili s´hi estaria traficant amb drogues.

En el moment de l´actuació policial a l´interior del pis hi havia dos homes, de nacionalitat marroquina i llogaters de l'habitatge, que han quedat detinguts.

Els detinguts, un d´ells amb nombrosos antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal.