Els Mossos d'Esquadra van comissar 445 plantes de marihuana en dos registres que van fer ahir a la Bisbal d'Empordà. Concretament, els dos domicilis on van fer la intervenció es troben al carrer Nou. A més de la plantació, els agents van intervenir el material que hi havia per facilitar el desenvolupament de la marihuana.

L'operatiu va acabar amb quatre detinguts, tres dones i un home, d'entre 24 i 51 anys. Dues de les dones són residents a la Bisbal, mentre que l'home i la tercera dona són veïns de Torroella de Montgrí, van informar fonts dels Mossos d'Esquadra. A més de la droga, operaris d'Endesa van confirmar que la llum estava punxada, de manera que es van confirmar totes les sospites que hi havia en aquest cas.

L'entrada als dos domicilis va tenir lloc ahir. Segons van apuntar les fonts policials, les queixes de veïns per sorolls i forta olor a marihuana van despertar l'interès dels Mossos d'Esquadra davant la possible comissió d'un delicte.

Així, després de diverses comprovacions i la suposició que també s'estava cometent un frau elèctric, els mossos van entrar als dos habitatges del carrer Nou. Les plantacions es trobaven en sengles magatzems. En un, els agents van trobar-hi 410 plantes de marihuana, a més de 24 transformadors, 18 focus de llum i dos aparells d'aire condicionat. L'altre escorcoll es va saldar amb el comís de 35 plantes de marihuana, deu transformadors i 13 focus.