El jutge ha enviat a presó un jove de 27 anys per apunyalar-ne un altre després d'una discussió a Platja d'Aro (Baix Empordà). La baralla va tenir lloc dimecres. L'agressor, que hauria comptat amb el suport del seu pare, va començar a discutir verbalment amb la víctima. La disputa va anar a més i, finalment, el va apunyalar per l'esquena amb una arma blanca. Al ferit el van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona i va rebre l'alta el mateix dia, segons han confirmat des del centre hospitalari. Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que l'origen de la baralla sigui una revenja entre víctima i agressor. Tots dos tenen nombrosos antecedents policials.

Una discussió que va anar pujant de to aquest dimecres a Platja d'Aro va acabar amb un home apunyalat a l'esquena. Va ser a la tarda, a la urbanització Dalmau, quan pare i fill es van trobar amb la víctima. Allà va començar una disputa verbal que va anar a més. En un moment determinat, el fill es va treure un ganivet i va clavar-li diferents punyalades a la víctima. Tant el pare com el fill van acabar detinguts.

Els Mossos d'Esquadra contemplen la possibilitat que els fets passessin per una revenja. Tot i això, cap de les dues parts està col·laborant en la investigació, cosa que farà més difícil esbrinar què va motivar la disputa.

Després de passar a disposició judicial, el pare, de 58 anys, va quedar en llibertat provisional mentre que el fill, de 27, ha entrat a presó. La víctima, de 35 anys, va haver de ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on li van donar l'alta el mateix dia.

Els tres implicats en la baralla són veïns de Platja d'Aro. Es dona el cas que tant la víctima com l'agressor de la punyalada tenen nombrosos antecedents policials.