El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat per 785.000 euros les obres de millora de la seguretat viària a la carretera GI-632 al terme municipal d'Ullà. L'actuació, que forma part del pla de millores a les carreteres de la zona del Baix Ter, consisteix en la construcció d'una rotonda entre les localitats d'Ullà i la Tallada d'Empordà per millorar la fluïdesa del trànsit. Es preveu adjudicar les obres durant la pròxima tardor i iniciar-les entre final d'any i començaments del pròxim amb un termini d'execució de cinc mesos.

El projecte pretén millorar la circulació en la intersecció existent a la carretera C-31 (de Torroella de Montgrí a Ullà i Verges) amb la carretera GI-632, que forma l'accés des de la C-31 a Bellcaire Empordà i l'Escala. El volum de trànsit existent a la carretera C-31 a Ullà és de 10.788 vehicles al dia i, a la GI-632 (a l'Escala) és de 6.232.

A l'encreuament es construirà una rotonda de 56 metres de diàmetre exterior amb una calçada de nou metres amb dos carrils i les obres inclouen els moviments de terres, ferms i drenatges i il·luminació, així com senyalització horitzontal, vertical i d'orientació, abalisament i barreres de seguretat i modificació de serveis afectats.