30 de agost de 2017
30.08.2017

El ple de Sant Feliu de Guíxols tractarà demà el cas de l'«hotel fantasma»

La formació de Guíxols des del Carrer reclama aquest debat per conèixer en quina situació es troba la casa

30.08.2017 | 10:40

El ple de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols d'aquest dijous inclou un punt per tractar el cas de l'«hotel fantasma», és a dir, la casa situada al 122 del carrer Port Salvi i de la qual se sospita que funciona com a annex de l'hotel Eden Roc. De fet, com ja va informar aquest diari a finals de juliol passat, l'Oficina Antifrau de Catalunya s'ha interessat pel tema i ha reclamat a l'Ajuntament que investigui i inspeccioni l'immoble per comprovar si s'utilitza com a establiment hoteler, de lloguer turístic o com a casa.

El grup municipal de Guíxols des del Carrer, a l'oposició, va demanar la compareixença del regidor d'Urbanisme, Josep Saballs, perquè exposi al ple com es troba aquesta construcció, intervenció que tindrà lloc demà en el ple, segons va confirmar ahir el regidor del grup Jordi Lloveras. La formació considera que el ple municipal, com a òrgan de màxima representació municipal, té el deure i l'obligació de conèixer a fons les actuacions d'investigació que l'Oficina Antifrau de Catalunya ha dut a terme en el municipi, entre altres qüestions per determinar si, arribat el cas, s'han produït irregularitats manifestes que necessitin depurar responsabilitats polítiques.

La formació ja va fer públic un informe l'agost de l'any 2015 on denunciava que s'estava fent un ús inapropiat de la finca ubicada al davant de l'hotel ja que s'estava utilitzant com a annex a l'hotel, s'ocupava la seva terrassa com a zona d'aparcament i no disposava de les corresponents llicències.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook