31 de agost de 2017
31.08.2017

ERC i CiU fan un balanç positiu del seu govern a Palafrugell

Basen un model de poble fonamentat en la sostenibilitat i proximitat amb els barris

31.08.2017 | 11:26
Piferrer (a la dreta) i Gómez, ahir.

L'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer (ERC), i el primer tinent d'alcalde, Albert Gómez (CiU), van fer ahir un balanç de la gestió del municipi dels seus primers 100 dies al capdavant del consistori i van exposar quin és el seu model de poble. L'alcalde va posar èmfasi en la gestió actual del municipi des de la proximitat i el diàleg. També va esmentar que durant les primeres setmanes les mesures inicials van passar per l'execució i finalització de tres obres importants que ja s'havien iniciat amb l'anterior equip de Govern: el passeig de Llafranc, la Ronda Nord i es van iniciar les obres al pavelló d'hoquei.

La gestió de la temporada estiuenca, la reordenació de la nova senyalització de les boies a les platges de Tamariu i Calella de Palafrugell van ser elements que Piferrer i Gómez van posar com exemple de conflictes que han resolt gràcies al diàleg i la proximitat.

Un model de poble

Gómez va fer una valoració positiva d'aquests primers tres mesos de mandat, i va citar que s'han començat a cimentar les bases del que han de ser una manera d'entendre un nou model de poble, amb especial atenció als seus conciutadans. En aquest sentit, Gómez va explicar que es treballa a partir de tres nivells diferents: des de la sostenibilitat i la promoció del territori, des de la proximitat amb els barris i a través de la millora dels principals equipaments municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit