L'alcalde de Palafrugell,Palafrugell, Josep Piferrer i van exposar quin és el seu model de poble. L'alcalde va posar èmfasi en la gestió actual del municipi des de la proximitat i el diàleg. També va esmentar que durant les primeres setmanes les mesures inicials van passar per l'execució i finalització de tres obres importants que ja s'havien iniciat amb l'anterior equip de Govern: el passeig de Llafranc, la Ronda Nord i es van iniciar les obres al pavelló d'hoquei.

La gestió de la temporada estiuenca, la reordenació de la nova senyalització de les boies a les platges de Tamariu i Calella de Palafrugell van ser elements que Piferrer i Gómez van posar com exemple de conflictes que han resolt gràcies al diàleg i la proximitat.

Un model de poble

Gómez va fer una valoració positiva d'aquests primers tres mesos de mandat, i va citar que s'han començat a cimentar les bases del que han de ser una manera d'entendre un nou model de poble, amb especial atenció als seus conciutadans. En aquest sentit, Gómez va explicar que es treballa a partir de tres nivells diferents: des de la sostenibilitat i la promoció del territori, des de la proximitat amb els barris i a través de la millora dels principals equipaments municipals.