El grup municipal de Guíxols des del Carrer, a l'oposició a l'Ajuntament ganxó, ha presentat set al·legacions al projecte de remodelació del passeig Rius i Calvet, que puja quasi tres milions d'euros. La primera d'aquestes al·legacions demana definir un nou escenari de participació ciutadana a través de la realització d'una audiència pública al Teatre Municipal. Aquest acte, convocat abans de l'inici de les obres, s'articularia com un espai de participació i debat entre l'Ajuntament i la ciutadania sobre aquelles qüestions del projecte que més preocupin, concreta la formació.

La segona fa referència a la proximitat de l'espai de la reforma amb dues concessions de l'espai maritimoterrestre que s'haurien de resoldre al mateix temps: l'antic edifici del Palm Beach i la concessió a Turispania, el Club de Mar. Guíxols des del Carrer proposa que el govern redacti formalment una petició a Costes pel traspàs de la gestió directa de les dues concessions a través d'un dictamen que s'hauria d'aprovar en el ple abans d'acabar aquest any -al ple d'agost, el govern va manifestar que ja havia comunicat la voluntat d'assumir aquestes concessions del domini públic maritimoterrestre i la de l'Eden Roc.

Quant a l'escultura de la plaça Ferran Agulló, la formació demana en les seves al·legacions que es rehabiliti perquè torni a rajar aigua, perquè funcionin correctament les dues lluminàries que hi pengen i es pugui llegir la llegenda que, segons la formació, està esborrada.