17 de setembre de 2017
17.09.2017

Guíxols des del Carrer vol una audiència pública pel projecte de Rius i Calvet

?La formació, que està a l'oposició a l'Ajuntament ganxó, presenta set al·legacions a la reforma, que està pressupostada en tres milions d'euros

17.09.2017 | 00:37
Recreació de la reforma del passeig.

El grup municipal de Guíxols des del Carrer, a l'oposició a l'Ajuntament ganxó, ha presentat set al·legacions al projecte de remodelació del passeig Rius i Calvet, que puja quasi tres milions d'euros. La primera d'aquestes al·legacions demana definir un nou escenari de participació ciutadana a través de la realització d'una audiència pública al Teatre Municipal. Aquest acte, convocat abans de l'inici de les obres, s'articularia com un espai de participació i debat entre l'Ajuntament i la ciutadania sobre aquelles qüestions del projecte que més preocupin, concreta la formació.

La segona fa referència a la proximitat de l'espai de la reforma amb dues concessions de l'espai maritimoterrestre que s'haurien de resoldre al mateix temps: l'antic edifici del Palm Beach i la concessió a Turispania, el Club de Mar. Guíxols des del Carrer proposa que el govern redacti formalment una petició a Costes pel traspàs de la gestió directa de les dues concessions a través d'un dictamen que s'hauria d'aprovar en el ple abans d'acabar aquest any –al ple d'agost, el govern va manifestar que ja havia comunicat la voluntat d'assumir aquestes concessions del domini públic maritimoterrestre i la de l'Eden Roc.

Quant a l'escultura de la plaça Ferran Agulló, la formació demana en les seves al·legacions que es rehabiliti perquè torni a rajar aigua, perquè funcionin correctament les dues lluminàries que hi pengen i es pugui llegir la llegenda que, segons la formació, està esborrada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema