SSIBE i l'Obra Social La Caixa van refermar el passat 30 d'octubre el compromís amb el benestar i la qualitat de vida de les persones grans ingressades a Palamós Gent Gran, amb la signatura del conveni de col·laboració anual. Des del 2008, l'Obra Social La Caixa contribueix anualment a portar a terme diferents activitats socioculturals al centre. Aquest any, l'ajuda és de 4.966 euros, amb la qual es poden endegar nous projectes liderats per Laura Garcia, l'educadora social del centre, que milloren la qualitat de vida de les persones grans ingressades i omplen de vida els seus anys.

Aquest curs la nova activitat que ha iniciat per als residents és el taller de dansa titulat «Ballar és respirar la vida», guiat per CobosMika Company.

Treball de diferents àrees

Juntament amb d'altres iniciatives, com tallers de pintura, ioga o teràpia amb gossos, ajuden a complementar les activitats terapèutiques i d'animació que es fan al centre diàriament i que ajuden a treballar les àrees d'aprenentatge, des de l'àrea psicològica i cognitiva, fins a la de comunicació i llenguatge, així com la psicomotora i l'àrea de socialització.