21 de novembre de 2017
21.11.2017

Palafrugell licita les obres de millora del carrer Carrilet a través del Pla de Barris

21.11.2017 | 07:09
El carrer del Carrilet.

L'Ajuntament de Palafrugell ha licitat les obres per a l'inici de la millora del carrer Carrilet de la vila. Es tracta d'un vial d'uns 540 metres de longitud amb un àmbit d'actuació d'aproximadament uns 10.305 metres quadrats de superfície. Aquestes obres tenen un termini d'execució de sis mesos i un cost aproximat d'un milió d'euros. Les obres estan contemplades com a una de les actuacions del Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample

L'entorn del carrer Carrilet correspon a una àrea suburbana de Palafrugell que ha quedat integrada al teixit urbà. La urbanització de l'avinguda d'Espanya i de l'avinguda de la Generalitat com a eixos perimetrals del barri especialitzats per al trànsit rodat permet que el carrer Carrilet desenvolupi el potencial per convertir-se en un eix cívic del barri, tant per la seva posició central com per unir entre ells diversos equipaments municipals, com són el nou local social, l'estació d'autobusos, l'escola bressol Els Belluguets, l'Escola Carrilet i l'oficina del Pla de Barris.

L'objectiu d'aquesta millora té a veure amb la distribució de l'espai incrementant la superfície destinada als vianants en relació a la que s'assigna als vehicles tot mantenint la funcionalitat del vial. També cal destacar que l'amplada de les voreres complirà la normativa sobre accessibilitat, amb itineraris d'1,80 metres d'amplada lliures d'obstacles. Preveu un carril bici al costat est.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema