Una reunió extraordinària del col·lectiu de la Cuina de l´Empordanet celebrada dimarts va escollir una nova junta directiva. Vicenç Fajardo va ser escollit president, rellevant Toni Izquierdo, que deixa el càrrec després de sis anys al capdavant. La nova junta l´encapçala Fajardo, xef del Restaurant La Plaça; el nou vicepresident és Joan Carles Sánchez (Es Portal); Quim Casellas (Casamar) seguirà exercint de secretari; i Albert Sastregener (Bo.TiC), de tresorer. Tots ells, acompanyats de cinc vocals: Enric Herce (Aurum), Jordi Sabadí (El Roser 2), Iolanda Bustos (La Calèndula), Miquel Garcia (Terramar) i Kim Farrarons (Llevant).

Vicenç Fajardo (Girona, 1978) és considerat un dels xefs amb més projecció de les comarques gironines. Després de passar la seva infància a Austràlia, va tornar a Catalunya per estudiar hostaleria. Va fer estades a diferents restaurants gironins, alguns amb estrella Michelin, i actualment regenta el restaurant La Plaça de Madremanya, a més del Saó Càtering.

La Cuina de l´Empordanet és un col·lectiu gastronòmic que aplega 20 professionals de la cuina i de la restauració.