Unes 150 persones van gaudir dissabte del primer pessebre vivent teatralitzat de Begur, que organitza el grup de teatre Mutis amb la col·laboració de l´Ajuntament. Els visitants van poder gaudir d´aquesta nova oferta nadalenca, que consta de sis quadres i amb la presència d´una cinquantena de figurants. El pessebre es torna a repetir el 30 de desembre, entre les sis de la tarda i les nou del vespre.

«Esperem que el boca orella funcioni i vingui encara més gent a gaudir d´aquest pessebre», ha recordat el director del grup de teatre, Joan Serrano. Els sis quadres del pessebre es troben al llarg del carrer Sant Ramon, acabant davant l´ermita de Sant Ramon, on es troba l´escena del Naixement. Abans, es poden gaudir dels quadres de l´Anunciació, la casa de l´hostaler Ismael, el caganer, l´Anunciació als pastors i el mercat.

Les entrades, amb un preu de cinc euros, es poden adquirir de manera anticipada a l´Oficina de Turisme o el mateix dia a la guingueta.

Al final de la visita, la gent pot degustar una tassa de brou.

Abans del pessebre, a l´església parroquial va haver-hi el concert de Nadal a càrrec de la Coral de Begur, amb un ple de públic.