28 de desembre de 2017
28.12.2017

El grup Mutis estrena el pessebre vivent teatralitzat

28.12.2017 | 09:00
Un dels quadres dels que consta el pessebre

Unes 150 persones van gaudir dissabte del primer pessebre vivent teatralitzat de Begur, que organitza el grup de teatre Mutis amb la col·laboració de l´Ajuntament. Els visitants van poder gaudir d´aquesta nova oferta nadalenca, que consta de sis quadres i amb la presència d´una cinquantena de figurants. El pessebre es torna a repetir el 30 de desembre, entre les sis de la tarda i les nou del vespre.

«Esperem que el boca orella funcioni i vingui encara més gent a gaudir d´aquest pessebre», ha recordat el director del grup de teatre, Joan Serrano. Els sis quadres del pessebre es troben al llarg del carrer Sant Ramon, acabant davant l´ermita de Sant Ramon, on es troba l´escena del Naixement. Abans, es poden gaudir dels quadres de l´Anunciació, la casa de l´hostaler Ismael, el caganer, l´Anunciació als pastors i el mercat.
Les entrades, amb un preu de cinc euros, es poden adquirir de manera anticipada a l´Oficina de Turisme o el mateix dia a la guingueta.

Al final de la visita, la gent pot degustar una tassa de brou.

Abans del pessebre, a l´església parroquial va haver-hi el concert de Nadal a càrrec de la Coral de Begur, amb un ple de públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema