Els bombers de la Generalitat van rescatar ahir a la tarda un motorista que es va accidentar en una pista forestal a Sant Feliu de Guíxols. L'equip del GRAE dels bombers es va mobilitzar arran de l'avís, rebut poc abans de dos quarts de cinc de la tarda. Els efectius dels Bombers de la Generalitat van realitzar les tasques de rescat davant la impossibilitat que l'ambulància accedís fins al punt on havia caigut, a tocar de la urbanització Casanova.

El motorista, ferit en una cama, va ser evacuat en helicòpter fins al punt on es trobava l'ambulància, que el va traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, van informar les fonts dels Bombers de la Generalitat.

D'altra banda, els bombers també van intervenir ahir a la tarda a Arbúcies arran de la intoxicació de quatre persones, van informar les mateixes fonts del cos d'emergències. Els quatre ferits, de caràcter menys greu, van ser traslladats a l'hospital de Palamós perquè fossin atesos a la cambra hiperbàrica. Els bombers, que van ventilar l'habitatge i hi van fer mesuraments, van apuntar que la intoxicació podria ser fruit de la mala combustió d'una caldera en un pis situat al número 36 del carrer Doctor Santiago Geli.