12 de gener de 2018
12.01.2018
Diari de Girona

La veïna de Palamós Dolors Moret compleix el seu 111è aniversari

És una de les persones més longeves del món

12.01.2018 | 01:02
Dolors Moret

La palamosina Dolors Moret Ferriol va celebrar aquest dimecres el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels 111 anys, actualment la persona de més edat al municipi i una de les més longeves del món, ja que actualment la persona de més edat del planeta és l'extremeny Francisco Núñez Olivera, amb 113 anys.

Com ja s'està realitzant durant els darrers onze anys, l'Ajuntament de la vila ha felicitat Dolors Moret amb l'obsequi d'un ram de flors, que en nom del municipi li va lliurar dimecres l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Palamós, Natàlia Casellas.

La celebració es va realitzar, en companyia de la seva família, a la residència de Lola Moret, situada al barri de Mas Guàrdies, a Palamós. Les flors i les felicitacions d'amics i veïns van ser els elements protagonistes d'aquesta celebració.

Aquest acte també va comptar amb la presència de dos destacats representants del municipi de Begur, vila on va néixer Moret, concretament de l'alcalde begurenc, Joan Loureiro, i de la regidora d'Acció Social d'aquest municipi, Encarnació Garcia.

Nascuda l'any 1907, Dolors Moret va dedicar tota la seva vida professional a l'ofici de telefonista que va realitzar al municipi de Begur, des dels 13 anys i fins a la seva jubilació. Des de fa 26 anys, Lola Moret resideix a Palamós, on també viu una part de la seva família, fills i nets. Casada amb Martí Platja Congost, de Begur, van tenir un fill, Pere Platja Moret (propietari de l'hotel Marina a Palamós fins a la seva mort).

Posteriorment, Dolors Moret es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb el qual va tenir dos fills més, Ricard i Dolors Isern Moret. Vídua dels seus dos marits, Dolors Moret Ferriol té actualment dos fills, set nets, tretze besnets i dos rebesnets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit