El Comitè de Defensa de la República de Sant Feliu de Guíxols impulsa una campanya de presentació d'instàncies perquè l'Ajuntament de la localitat pengi una pancarta a la façana de la Casa de la Vila amb el missatge de «Llibertat presos polítics», en referència a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, empresonats arran del procés sobiranista.

Després de dues convocatòries d'entrega dels formularis perquè els veïns interessats els firmin, el CDR Guíxols ha anunciat a través de les xarxes socials que ja s'han entrat 200 instàncies en aquest sentit.

De moment, el CDR Guíxols, organitzador de la inicativa i que compta amb la col·laboració l'ANC local, ha realitzat aquesta recollida de firmes els divendres 5 i 12 de gener, i ja ha anunciat que divendres que ve repetiran la convocatòria, de les deu del matí a les dues de la tarda a la plaça del Mercat.

Respecte aquest assumpte, l'alcalde Carles Motas va manifestar a Ràdio Sant Feliu que considera que aquestes pancartes poden penjar-se en altres llocs del municipi que ofereixin una major visibilitat, com poden ser les entrades a la ciutat per carretera i a la Rambla Vidal.

Dins d'aquestes iniciatives, l'ANC ha convocat avui una concentració davant l'ajuntament que serà seguida d'una marxa fins al Monestir.